♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Sunday, 4 November 2012

~ Doorgift utk kawan² ~


Tu dia....dah siap 400 pcs... baki de lagi 100 pcs ok ;) Haruslah gigih menjahit , target Jan 2013, dah siap felt ni.
Yang ni untuk pengiring dari pihak lelaki, special ckit sebab de tasbih DIY yang saya order dari Zila

Tq tag + felt, pack dalam beg plastik comel ni ;)
Bersepah kat ruang tamu. Kotak di sana sini ;)


~ sepi seorang perindu ~
~ sepi seorang perindu ~

24 comments:

  1. Apa perasaan nak jadi puan tak lama lagi..? cer cita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasaan?

      1) sedih sbb pasni lepas dh tanggungjawab mak ayh pd sy

      2) takut pun ada , heheheh

      3) happy cz pasni ada la bahu untuk saya mengadu masalah ;)

      Delete
  2. standard~
    rumah bakal pengantin mmg b'sepah... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x pe...selagi x selesai majlis, mmg susah nk nampak kemas kan...

      Delete
  3. cantiknye felt tu. Cik awin beg plastik tu memang comel..mane beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. beg plastik tu beli kat nilai 3, 1 pack 100 pcs = RM4.90, murah kan...jimat ckit kos ;)

      Delete
  4. cantiknya... siler poskan satu utk akak nati yer. kuikuikui :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. agk2 time majlis saya tu akak x de kelas, leh ler datang yer...bg by hand lg ;)

      Delete
  5. Replies
    1. harun tekun menjait, baru la hasilnya memberangsangkan ;)

      Delete
  6. salam cik awin...sya ada tag awak...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak...jp lg dh free ckit, sy join k..

      Delete
  7. buat sendiri ke awin? kreatifnyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak...jahit sendiri ni...dlm proses menyiapkan...

      Delete
  8. wahhhh xcited akak tgk nie .. comel2 !!

    ReplyDelete
  9. wahhh..hebat nye
    suke sangat Love tu..byk xcost nak wat cm2?
    tp memang kagom La!

    chaiyok2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lum total sume cost lg sbb lum siap ;)

      Delete
  10. WAH CANTIK!!!...gigih cik awin yeak...lagi nak dekat ni lagi laa kelam kabut kan...hope semua berjalan lancar key....

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigih kak...terpaksa korban kan masa tido sy...sy ni kuat tido ;)

      Delete
  11. tak nak tolong tau..jaga kesihatan tu..jaga tidur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye TA...time kasih ats pesanan penaja ;)

      Delete