♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 14 November 2012

~ WW ~

Mood sudah ke laut... Banyak mende nak cite, banyak mende nak tanya pendapat, tapi masa sangat mencemburui saya saat ini. Sibuk dengan bebanan kerja yang bertambah di kala tahun 2012 bakal melabuhkan tirai, juga sibuk dengan persiapan untuk majlis. Segala persiapan perlu dilakukan sendiri, oh! saat ini juga airmata mudah sangat nak mengalir....



~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

14 comments:

  1. Its okayh bebeh..take ur time..;)

    ReplyDelete
  2. sabr ye cik awin, biaselah ujung2 thun ni memang keje berlambak lambak kan. Jangan stress2 tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx linda...insyaallah cuba utk tidak stress melampau ;)

      Delete
  3. Sama laa kita. awak bulan mac. kita ni bulan depan ni. lagi ler tak menang tgn. ni buat2 ada masa je nak blogwalking sat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...skrg ni rasa setiap saat tu sgt berharga....

      Delete
  4. Replies
    1. x de entry menarik bulan ni...x de masa nk mengarang..

      Delete
  5. Replies
    1. ye TA...jgn la risau...takut sangat tak dijemput...

      Delete