♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

~ Rezeki yang Dinanti ~

Lilypie Pregnancy tickers

:: Tentang Seseorang ::

My Photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
dilahirkan pada 7 mei. Saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...Kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

~ Pengomen Terbaik ~

Get this widget

Sunday, 2 March 2014

~ 1st anniversary ~



02.03.2013 - tepat jam 10.15 malam, saya sah bergelar isteri kepada Jumadin Bin Abdullah. 
Setahun telah berlalu, bermacam dugaan suka duka dikongsi bersama, kami masih lagi berdua. 
Sabar menanti kehadiran 'orang ketiga'.
Doakan hubungan kami kekal bahagia sampai ke syurga, inshaallah....




~ sepi seorang perindu ~

10 comments:

  1. Ya Allah Ya Tuhan kami, demi Keagungan ZatMU yg maha tinggi dan demi Kemuliaan Rasullulah s.a.w. Engkau limpahkan la Kasih yg ikhlas di hati pasangan ini, kekalkan la mereka dalam keadaan yg baik dunia dan di akhirat kelak Ya Allah. amin amin amin..

    ReplyDelete
  2. Salam ukhuwah dan salam ziarah dari bunda...

    happy anniversary... :)

    ReplyDelete
  3. happy anniversary dear :) moga bahagia dunia akhirat..dan mudah2an ada rezeki 'baru' buat kalian..in shaa Allah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah setahun..moga kejal ke jannah....selamat ulang tahun perkahwinan...

    ReplyDelete
  5. salam ziarah kak awin :)
    wahhh hepy anibersrri kak hehe
    semoga akak bertambah bahagia.
    semoga kak awin ceria sentiasa.
    inshaAllah smoga cpt diberi kehadiran "org ketiga" ;)

    ReplyDelete
  6. hepi aniversary adik manis,,,moga bahagia till jannah...dan akak sentiasa doakan agar awin dan hubby dimurahkan rezeki utk dpt timang baby...amin....moga masin mulut akak ni yeak dik...

    ReplyDelete
  7. salam cik awin comel
    Maaf lama tak dpt dtg kesini..
    Selamat ulang tahun yg pertama..

    ReplyDelete
  8. Happy anniversary kak awin. Semoga bahagia hingga kesyurga,,

    ReplyDelete