♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 21 March 2014

~ meja Guest Book ~

Maaf ye semua, dah setahun kawin, baru ada mood nak review tentang majlis saya. Waktu saya peknen dulu, memang tak larat nak tengok pic kawin sendiri, bukak je album, memang kompom akan muntah, kesian kan....La ni, baru mood tu kembali untuk mengupdates. Mana tau, idea saya boleh digunakan untuk B2B yang lain pulak.

beli frame gambar murah je, pastu muncul idea nak buh pic kami zaman kanak2. Serius Incik Suami terkejut tengok pic tu time majlis kami


coklat dalam box tu saya tempah dengan Kak Ct , tak ingat pulak berapa harganya 1 pcs. coklat ladybird tu beli kat kedai, pastu buh dalam balang

pen warna-warni untuk menulis kat guest book



guest book ni saya deco sendiri, copy paste contoh frame dari google, then, print atas kertas tebal, ada 100 helai  muka surat

mulanya, nak binding ring, nampak comel, tapi last minute buat, cari kedai yang boleh binding ring tak dak pulak, tu yang buat binding hard cover, memang mahal sikit la, jauh nun kat seksyen 7 shah alam semata2 nak buat binding ;)

yang ni deco meja guest book belah laki, tetap guna guest book yang sama, jimat kos ;) bezanya ada tambah dinding kayu kat belakang tu untuk elakkan meja tu nampak kosong

kipas warna-warni tu recycle balik kipas yang saya dah guna untuk deco bilik pengantin....   


~ simple deco untuk meja guest book saya ~

~ sepi seorang perindu ~

3 comments:

  1. Cantik...nmpk tenang...semuanya cantiklah...suka ngan dekonya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple je tu, awin tak kreatif cam puan mah ;)

      Delete
  2. Assalamualaikum kak awin. comelnya.. sheila tak sempat nak buat semua ni, padahal before nikah hari2 dok ngadap benda ni.. last2 tak jadi. hiewhiew ;p

    ReplyDelete