♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 24 March 2014

~ Jahitan Felt Pulak ~

Sebelum ni kami ke kelas Red Velvet kan? Kali ni kami ke kelas Jahitan Felt pulak, tempat yang sama, kat Kolej Komuniti Tanjong Karang juga....Dalam kelas, laki bini dok depan sekali, bila pengajar tanya Incik Suami, yang sebelah awak tu isteri ke?? Incik Suami jawab, bukan isteri tapi rakan sebilik, 1 kelas ketawakan kami... Pandai pulak Incik Suami melawak ye....


Khusyuk menjahit felt

 

Saya lukis, potong, Incik Suami yang jahit, motif?? Sebab dia malas nak menggunting felt tu sume...





Inilah hasil tangan laki bini. Klu ada yang perasan, LOVE KEYCHAIN tu saya pernah jahit untuk doorgift tetamu time majlis saya. Sebelum ni jahit felt, belajar dari youtube je, g kelas ni untuk tambah ilmu....


yang ni Incik Suami buat sendiri kat umah


~ sepi seorang perindu ~

7 comments:

  1. kat rumah pun sambung lg... mmg very the rajin...
    boleh wat bisnes ni... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ngh rajin, mmg gitu...klu datang penyakit malasnya, apa pun tak boleh...

      Delete
  2. Ala2 comey n sweet je g bersama2 suami...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...dia sorang je peserta lelaki dalam kelas....

      Delete
  3. rajinnya pergi kelas..seronok kan bt benda2 mcm ni :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kna rajin dan minat, baru hasilnya terbaik...klu x minat, apa pun tak boleh ;)

      Delete
  4. wah..syoknye bile leh share minat ni kan... join claz pon sesame..siap smbg kat umah..pe lg win..cpt2 wt bsnes..hehe

    ReplyDelete