♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 19 September 2012

~ WW - Doorgift Tetamu ~

DIY sendiri
baru siap 1/4 daripada jumlah sume ;). kawan-kawan n blogger2 yg sudi dtg je leh dapat doorgift ni... 
tak mampu nak buat utk sume tetamu...


~ sepi seorang perindu ~


~ sepi seorang perindu ~

24 comments:

  1. Replies
    1. perlu kesabaran n ketekunan yg tinggi kak...puas hati bila tgk hasilnya ;)

      Delete
  2. Replies
    1. nak ye? thn dpn kna dtg sabak bernam, baru leh dapat...

      Delete
    2. dh buat kad nnti bitau ye...
      leh ajak suami dah time tu, insya-Allah (^_^)

      Delete
    3. insyaallah...pasti akan dijemput...awk pun sama, jgn luap jemput kita tau...

      Delete
    4. SABAK BERNAM kat mana.... zura selalu gi sana, sbb kawan baik dok sana. thn depan zura ke sana lagi sbb kawan kawin.... insyaallah Awin kahwin zura akan cuba dtg

      Delete
    5. umah awin dekat2 ngn politeknik sabak bernam ;) kawan zura tu duduk kat mana?

      Delete
    6. entah namanya... rasanya sungai tegar... betul ke ea sebutnya... hahaha

      Delete
    7. kg sg tengar ye?dh dkt sgt ngn umah awin tu, 10 minit je dari umah awin

      Delete
    8. yeke.... senanglah camtu kalo nak gi umah awin... tp gi umah kawan zura tu pun selalu aje sesat. hehehe

      Delete
    9. aah, senang je...ni email awin, arewin_86@yahoo.com. zura email no fon kat awin ye...nnt klu zura smpi sabak bernam, leh ler roger2 awin...

      Delete
  3. rajinnya cik awin....
    zura ada buat GA.... JOM TGK BLOG ZURA

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 minat, pastu jd seronok pulak menjahit...cuma amsa je yg x de sbb sibuk ngn keje...

      Delete
  4. comel..rajinnye lahai awak buat nie semua..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin bila incik tunang jd supporter ;)

      Delete
  5. Replies
    1. kalau nak, kna dtg sabak bernam nnt tau...

      Delete