♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 21 September 2012

~ Setahun lagi ~




Setahun dari sekarang... Time tu dah jadi isteri, tapi saya x pegi berdua ngn Incik Tunang merangkap 'suami' ketika itu sebab beli pakej kat MATTA FAIR ritu untuk kawan2. Sebelum booking flight, dah mintak kebenaran ngn Incik Tunang, nak pegi ngn kawan2, dia bagi 'green light' baik punya. Agak2 time tu peknen ke tidak?? hehehhe Leh ke naik flight lagi kalau dah peknen 6 @ 7 bulan? Setahun akan datang, x tau pe yang akan terjadi. Redha je la ;)


~ sepi seorang perindu ~
~ sepi seorang perindu ~

22 comments:

  1. wahhhh..ke sabah ye cik awin sethn dr skang..hehe..hurmmmm, jeng3..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni p langkawi...bkn ke sabah...hehehe

      Delete
  2. humang aih... lamanya.. tu dah check bebetul ke date tu?? tp da lepas raya pun kan tu. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak, dh check..date tu dh pas raya...

      Delete
  3. wahhh lame lg tu...bestnyer die holiday sakan..

    ReplyDelete
  4. walaupun lama lagi tapi berbaloi kan.. saya pun dah tempah juga utk ke Bandung bulan September tahun depan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...setahun dari skrg...lm lg kan...

      Delete
  5. Dear,nk invite u join veil contest
    http://adriacottage.blogspot.com/2012/09/dream-veil-contest-v20.html?m=1

    ReplyDelete
  6. salam
    Kita hanya meranchang
    ALLAH yg menentukan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... ye...tunggu dan lihat setahun dari sekarang...

      Delete
  7. aduyaiii..chinta x lepas2 lagi nak kesana cik awinn oiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pn br 1st tiem nk pegi ;).. g ngn kwn2, bkn g ngn husband ;)

      Delete
  8. bestnyaaa g langkawi..apapun perancangan Dia adalah yang terbaik insyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita hanya merancang...Tuhan yang menentukan...

      Delete
  9. pekabr cik awin comel kita hari ni?

    ReplyDelete