♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 24 March 2014

~ Hand Bouquet ~


nikah - HB ni free sebab saya join contest Mrs Nelly

Sanding - sepatutnya time sanding, guna HB lain, tapi dah pegang kat tangan, nampak HB tu kecik, kurang menyerlah, terpaka guna HB time bertunang. time ni masih kat dalam bilik, belum turun ke bawah

Pas salam Incik Suami, ada pulak orang hulur HB fresh flower ni, surprise pulak....
RM150++ regenya.. pe pun, thanx Incik Suami
Resepsi belah laki - HB ni la sepatutnya digunakan time sanding. Saya beli online, agak mahal lebih kurang RM80++


~ sepi seorang perindu ~

9 comments:

  1. Assalamualaikum kak Awin, sheila punya dah let go dah. heee rindu pula nak pegang HB buatan sendiri. hihiiii ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...akak punya masih ada lagi, simpan kemas2 dlm kotak....mcm syg nk let go ;)

      Delete
    2. ritu sheila simpan lama gak. tiba2 ada kawan blogger nak tunang. tergerak hati nak kasi dia. hehee. taktahu pula lepas tu cousin suami nak pinjam. alahaiii dah let go kat orang pulak.. tak dapek nak tolong buatkan hb. tak larat Y___Y"

      Delete
  2. HB time nikah tu cantik combination kaler dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. time nk pilih warna tu pun cam blur, tak tau nak warna pe...bila HB dh siap, nampak cantik ...

      Delete
  3. Wah...yg fresh hb tu cantiklah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..terkejut juga upanya ada surprise...hehhehe

      Delete
  4. yg pasti semua cantik2 hb tu awin...akak suke yg suprise tu...sumpah cantik..sweet jek padanan bunga2 yg ade.....

    ReplyDelete
  5. Wah dapat HB fresh flower ok..hihihi.suprise masa sanding dr asben gitu ;)

    ReplyDelete