♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 12 December 2012

~ DISEMBER fool?? ~

Hari ni sangat2 sibuk menyemak borang claim overtime, sampai rasa nak juling bijik mata ... Tetiba hp berbunyi, Incik Tunang (IT) call ..

IT : kita nikah hari ni, boleh? ( dgn nada serius)
Saya : hah??? ( masih blur2)
IT : abang cakap, jom kita nikah , tapi rini juga, faham?
Saya : HIV test lum buat, borang nikah lum complete la, camne?
IT : x pe...tok kadi kata kita nikah je dulu , tp sebelum kul 12 pagi, hari ini juga!!!
Saya : hah? biar betul? tak ready lagi ( masih blur2 gak )
IT : betul la...setuju tak ?? ( nada serius )
Saya : erm...nanti lik keje, awin fikir...eh, tapi pe masalahnya nak nikah rini juga? baju melayu abg kan lum siap lagi...
IT : kan rini tarikh cantik 12.12.12 tu yang nk nikah rini juga ( gelak2 mcm nak pecah perut )
Saya : hey! jgn wat lawak x berapa lawak time2 org sibuk ni boleh x? ingat ni hal main2 ke? org ngh blur2 semak borang claim, dia wat lawak pulak!! ( nada marah)
IT : sorry..APRIL FOOL dah lepas,ingatkan nk buat DISEMBER FOOL, kna marah pulak :(:(

** janganlah wat lawak gini time2 saya sibuk, tersalah cakap, memang kna 'fire' jawabnya **

~ sepi seorang perindu ~
~ sepi seorang perindu ~

18 comments:

  1. adoihai....klaka btul...pndai ek tb2 je sbb tarikh je..hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x pe...geram je tgk dia wat lawak time2 org ngh sibuk ni...haish! x psl2 kna 'fire', hehehhee

      Delete
  2. Ehehe.Cuak je kan.Sabo je la ye cik awin.Buat keje baik2 ye.Semoga dipermudahkan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mmg suka wat gitu...wat lawak time2 otak ni ngh blur ...

      Delete
  3. Replies
    1. waalaikumsalam...

      marah2 sayang je

      Delete
  4. ekekeke korang ni mmg pasangan comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la comel..tgk la badan kami...lawan badan sape paling besar :-p

      Delete
  5. hehehe.. gurauan yg comel..
    erm, husband cik bin dlu pn, pnh gak tibe2 ajak nikah cpt2.. blur2 jap n x tau nk kate pe.. bkn buat lawak pn,tp mmg btl.. katenye dh x sabor nk jd laki cik bin.. gatai~.. spi ckp kat mak nk nikah dlu, tp kuarge x bg suh tgu spi date sepatutnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...dia mmg gatai...klu datang perangai x berapa nk betul, suka buat lawak x kena tempat...

      Delete
  6. hahahaha...sama la.tarikh tu saya kena disember fool ngan production.kejap itu kejap ini.bengong jadinya.wuuuu...ok la tu.dia nak tarikh lawa.hehe

    ReplyDelete
  7. keh keh keh ...tekena dgn incik tunang yeak...alah takpe, die nak manje2 tu heheeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah kak, timing dia nk manja2 tu x kena....org ngh serabut, dia wat lawak sengal2 alam pulak...haish!

      Delete
  8. haha...kesian dia, penat dia wat lawak..kihkih. xpasal2 kene fire,,comel je korang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh kena 'fire', wat muka lima sen ( muka kesian )

      Delete
  9. Replies
    1. cantik sgt,,,tu yg dia ajk nikah hari tu juga kak ;)

      Delete