♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Saturday, 29 December 2012

~ Teringin ~

Saya teringin sangat nak makan red velvet :(. Ritu ada beli, tapi indah rupa dari rasa... Bila bagitau Incik Tunang tentang keinginan saya, kena marah :( . Katanya, tak payak mengadalah...mengidam mengalahkan orang peknen.. Alahai...Nak jugak! nak jugak!



~ sepi seorang perindu ~

14 comments:

  1. haha
    teringin nak mkn pun kena marah kan... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. katanya, mengidam ngalahkan org peknen...

      Delete
  2. Hehe comel je cik awin..kene caei yamg betol2 sedap ni :) kek kahwin red velvet tu pun x sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...susah nak cari yang betul2 sedap ..

      Delete
  3. Replies
    1. ngh tunggu je delivery red velvet kat ofis ;)

      Delete
  4. kat area umah ain ada yg jual sedap. murah plak tu.. siap ada walnut lagik. and cheese cream dia x muak pun.. memang selalu sgt order.. bebudak opis pun kekadang order.. meh dtg putrajaya meh.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dia...jauhnya sampai ke putrajaya nak makan red velvet ;) skrg ni awin ngh bz sgt2, mmg xde masa nak g jauh2...

      Delete
  5. yummy....WE suka si baldu merah ni tau!!!
    ptg ni mesti carik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... WE dah dapat jugak akhirnya... ehehehe puas hati! hehehe

      Delete
    2. cik awin yang lum dapat2 lagi...tido mlm teringat2 je red velvet :(

      Delete
  6. Alahai cik awin.Sha tgk gamba jadi teringin jgk.Hehe.Semoga cik awin dapat jgk makan ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha g la cari amna2 leh dapat red velvet ;)

      Delete