♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 1 January 2013

~ Makan lagi ;) ~

Sabtu n ahad lepas saya tak kerja, so, g makan kenduri la, apa lagi kan...g ternak lemak lagi ;)

Majlis ni hari Sabtu , kawan sekolah rendah kawin
Sebelum balik, snap pic ngn pengantin dulu


hari Ahad pulak, g kenduri kwn blogger Zila pulak kat KL.Zila wat majlis kat dewan. Menu yang terhidang, jangan cakap la, memang sedap sangat2!. G ngn Incik Tunang n my bff Zuraini . Zue ni dah lama dok KL, jadi dia memang mahir selok belok jalan, sebab tu suh bawak dia jadi penunjuk jalan. Tak sempat nak snap pic ngn pengantin , Incin Tunang rushing nak hantar saya balik Sabak , then patah balik g KLIA nak amik bakal MIL yang baru sampai dari Tawau.

Alamak, pic jauh je snap ;)
ngn bff saya

Sebelum balik, sempat snap pic ngn blogger Falsya , 1st jumpa di alam realiti, sebelum ni kenal dalam blog je
 Otw nak anta Zue balik umah dia, singgah jalan TAR sekejap, sempat la memborong 3 pasang kain cotton, ngn telekung. Tak rancang pun nak ke situ. Kebetulan dah lalu, tu yang singgah jap.



~ sepi seorang perindu ~

8 comments:

  1. Rajin cik awin pergi kenduri ye :) 2013 ni lagi banyak kenduri kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...2013 ni lagi bnyk jemputan kenduri ;)

      Delete
  2. hehe xsempat jumpa pulak kan..
    laen kali pulak lah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, incik tunang nak cepat, x leh lepak lama2...nanti bulan 3, kita jmp eh...

      Delete
    2. hehe takut itu hari cik awin bz je... ngee~

      Delete
    3. datang je dekat, pastu tegur...kita x kisah la...bukan senang nak jumpa kan...

      Delete
  3. xdpt nk g kenduri zila sbb ade hal xdpt dielakkan....cantik2 pengantin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zila mmg nampak cantik...cuma awin je x dapat amik gambar ngn pengantin :(

      Delete