♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 21 January 2013

~ Red Velvet ~


Dah macam iklan ubat gigi ;) Pas Falsya anta red velvet, haruslah snap pic dulu ngn blogger2 gorgeos si Zila n Falsya ...Dapat jumpa sekejap je, tak sempat nak sembang2

Suka sgt tengok cup cake ni, rasa sayang nak makan sebab cumell

Muka tak sabar nak makan dah ;)

Tak pandang orang sebelah dah , time ni tak fikir pasal diet.. Fikir nak makan je ;)

Sedang menikmati keenakan red velvet ;)

** Dah tak mengidam red velvet sebab dah dapat, erm.... tapi mulut rasa teringin makan mende lain pulak :-p **

~ sepi seorang perindu ~

27 comments:

  1. Replies
    1. hahahha...dh lama mengidam sgt red velvel ni tau...

      Delete
  2. finally!!! dapat jugak~ hehehe suka la teww

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka sgt...berebut2 ngn incik tunang makan dlm kete...

      Delete
  3. nyum2...menarik cupcake tu...mesti sedap kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi sgt2 kesedapan dgn harganya ...try la cik mah...

      Delete
  4. wahhh nampak menarik tu cik awin...agak2 org sebelah tu dpt jamah berape ketul tu heheheheeh.....dulu mase musim demam red velvet mmg ramai dok post pasal red velvet kat blog kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt menarik kak...sedap sgt2 tau...org sebelah dpt jamah seketul je sebab yg lain cik awin dh pegang, tak bagi dia amik...kejam kan...hehhehe

      Delete
  5. hahahhaa...semangat cik awin...
    samapi org yg tgok pon meleleh air liur..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg semangat sgt cz dah lama mengidam nya ...dari tahun lepas lai tau... lani, baru dapat...nikmat la...

      Delete
  6. Bagi email address u kat blog KA untuk antar details tu ye tq

    ReplyDelete
  7. tq awin sbb order...hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome...next time nk order lagi tau ;)

      Delete
  8. nmpk sedap jee cupcake tu :)

    psstt feyqa letak ur url blog dkt my blog as b2b :)

    ReplyDelete
  9. salam cik awin comel.
    Jeles ni tau.tak dpat makan sama.hukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...order la...sedap tau...

      Delete
  10. tengok cara makan tu bagi saya terliurlah..hehehe

    ReplyDelete
  11. Awin..xpe, nk diet nnti ajak Sya. Sya pon kjp diet, kejap bantal mkn mcm2. adoi

    ReplyDelete
  12. cedappnyer yunk..naak..tewingat plk kt fruit tart yg kite buat mse kt poly dulu..huhu
    ko ni ngah on diet ker x yunk oi..huu

    ReplyDelete