♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 23 January 2013

~ Wordless Wednesday ~


Agak2 korang tau tak katne si kecik ni baring? Puncanya, si kecik ni merajuk dengan maksu (saya la tu ) sebab maksu tak bawak gi makan KFC Sabtu lepas. Saya kepenatan, pas beli barang, g cuci kereta, tu yang terus balik rumah. Sampai je kat rumah, dia mengamuk dalam kereta, habis campak sume barang dari seat. Baru 4 tahun, tapi mulut dia macam budak umur 14 tahun ;)


** Auto publish je ok...Tuan empunya blog bercuti sehari **


~ sepi seorang perindu ~

4 comments:

  1. hehehehe. comeL giLE! sabaw je La =)

    ReplyDelete
  2. haha comel gile cik awin :) macam cucu en suami, cucu tau, i dah jadi nek mude..hehe umo 4 tahun cakap tak berenti2 dari pagi sampai malam, cakap cam orang besar pulak..hee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..

    budak2 kan?naseb baik dia tak pecahkan cermin kete..klu tak..naseb badan maksu dia lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak bijak mmg gitu....klu pecah cermin, mau nangis tak berlagu la maksunya...

      Delete