♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 7 January 2013

~ Zzzzz ~


Incik Tunang memang tak suka kalau dia jadi penumpang, saya jadi pemandu . Alasannya? sebab saya ni pemandu berhemah, bukan macam dia :-p. Tapi, bila saya jadi driver, tengok la gaya dia! Haishh...Tak sampai 5 minit masuk kereta, krohhh...krohhh...krohh...Dah macam bunyi enjin motor yang di start, tak hidup2 ;). Dari Setia Alam sampai Tanjong Karang, gini la rupanya....



~ sepi seorang perindu ~

24 comments:

  1. ouh bab tula die xnk jd penumpang..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. smpi aku goyang2 badan dia sambil cakap, uit, diam sikit la, memekak je....hhahaha

      Delete
  2. Replies
    1. cepat je dia lena kak...saya ni yang susah nak lena kalau dia jadi driver ;)

      Delete
  3. samalah ngan en tunang cik mah....ele...bw laju ke perlahan ke..ttp tdo juga..amik kesempatan btul....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la depa ni..mentang2 la tunang pandai memandu, amik kesempatan je... ;)

      Delete
  4. hehehe. sme La..! tp Sya jarang giLE drive. so kLw kene drive tu mknenye mmg die penat giLE La..so mmg da expect akan berdengkur punye. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. incik tunang awin tu, bukan kira, dia x penat pn, kalau baring je, mula la memacam yang bunyi, rasa cam nak tutup je mulut dia...hahhahah. cakap ngn dia, klu pas kawin nanti gini gaya berdengkurnya, kompom2 saya x boleh tido tau....

      Delete
  5. BHAHAHAHAHA.... perangai incik tunang awin mcm perangai Nana. Dah boleh sep dengan dia dah. HIHIHI. Buruk mata. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. la.........nana pun cam dia ke? adoi...ingatkan lelaki je gitu, pompuan pn ado ;)

      Delete
  6. Kehkeh.Sha pulak sebaliknya.Kalau en tunang yg drive sha yg akan tido sebab dia lg berhemah.Hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha ngn nana ni seangkatan la ye ;)

      Delete
  7. haishhhh memang x leh buat teman ekekek
    mauu kita gak ngantuk nie ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak...x leh buat teman btl....klu dia memandu, awin senyap, pandai pulak dia kacau2 suh awin gelak, teman dia supaya x ngantuk...

      Delete
  8. zana kalau naik kereta mmg senang tido. hahaa..
    yunk, nak alamat zana yer? boleh emel zana x yunk? adieyza_1110@yahoo.com.. or sms/whasapp 013-6065246..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg x leh wat teman memandu la zana ni gayanya ;)

      Delete
  9. takpe cik awin...anggap jek die nak manje2 ngan ko tu heheehehehehe.....penat sgt nampaknyer tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pnt ke, dia x pnt ke, pantang jd penumpang kak...mmg lena sampai berdengkur tau....

      Delete
  10. hahhaha...bile lagi en tunang nak gitu..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. co-pilot yg x boleh dijadikan teman memandu ...

      Delete
  11. bila hubby akak memandu, jauh macamama pun tak akan tido...mengantuk tetap tahan..mmg dari dulu hingga sekarang pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sama kak....saya pun x leh tido, x kira la ngantuk camne pun klu incik tunang yg drive...

      Delete
  12. Replies
    1. berdengkur x ingat kak...saya yg drive, sakit telinga...

      Delete