♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 15 January 2013

~ Takde Maknanya ~

Ahad lepas g pasar tani kat Stadium Shah Alam. Gigih berjalan dalam hujan lebat ye. Sambil berjalan dalam hujan, terpandang cup cake yang comel, terus beli 6 pcs untuk bagi kat Incik Tunang. Otw lik ke Sabak Bernam, saya singgah ofis dia, bagi cup cakes tu. Nak tau pe dia cakap??


Saya : Nah...
Incik Tunang : apa ni ? ( sambil tengok dalam plastik beg )
Saya : Baca lah..tanya lagi?
Incik Tunang : Ayat ni? erm... takde maknanya...

Pastinya dia makan tanpa sebarang perasaan bila tengok ayat tu...Haish! pakcik sorang ni, tak romantik sungguh la :-p. Bersusah payah saya basah kuyup beli cup cakes, dia leh jawab gitu... Sentap tau ;)
~ sepi seorang perindu ~

14 comments:

  1. wah~ rajinnye g pasar shah alam hujan2....
    borong ape tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. borong blous...brooch, telekung...memacam lagi ;)

      Delete
  2. ehehe kelakar la~ lebih kurang n sama dengan je ngan Encik Suami WE hehehe kurengg skit romantik!!! masih dlaam process kot kan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia pandai nak romantik ngn awin, tp bila awin tunjuk romantik kat dia, dia cam x de perasaan je...sentap tau ;)

      Delete
  3. hahahaha,,naseb kiter same je la win..
    mang tak romentik pon..hsband owg lagi la..
    brutal je die tau...mule2 sentap la..
    last2 lantak kau la..asal kite suke ..hahaha

    ReplyDelete
  4. lelaki slalu je mcm tu...menyampah kan..hahahha...padahal senyumlah tu tp dlm hati je..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...mulut je kata gitu, dlm hati, Tuhan je yang tau agaknya...

      Delete
  5. wahh :)
    colourful la cupcakes tu.
    msti sedap.hehe ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...colourful sgt...incik tunang kata sedap ;)

      Delete
  6. hahahaha.
    comeL giLe tunang Awin!

    tp Awin mmg romantik La..! Weeeeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awin ni romantik cuma kadang2 malas nk tunjuk je kat dia...

      Delete
  7. Hahahaha almost org laki ni bab romantic ni kureng sket
    Maybe lepaih kawen uols Kena ajaq dia jd romantic sket ngeeee (⌒▽⌒)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia romantik kak...tp bila kita buat gitu kat dia, dia cam x de perasan je, hahhaha

      Delete