♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 2 January 2013

~ Wordless wednesday ~



Pic kat atas menjelaskan segalanya :( Bilakah ianya akan berakhir ??



~ sepi seorang perindu ~

20 comments:

  1. Replies
    1. tak cukup meja sendiri, tumpang meja orang lain ;)

      Delete
  2. adehhh..keje mmg xkan penah abis kan..duk umah pun kene wat keje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg ni mmg x habis2 keje nya....ofis selerak, kat umah bersepah :(

      Delete
  3. Pergh~ byk nye kertas.... kalau terabur, jenuh nak susun balik kan... (T_T)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x pe....kat ofis serabut, lik umah pun serabut ...aiyoooo

      Delete
  4. Erk...tengok pon da dapat rase kesibukannya.Huhuh.Semoga awin tabah menyiapkan sume tugasan.Huhuh.Sabo je la awin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sha,,,chaiyok2! awl tahun nk close akaun, mmg gini...

      Delete
  5. Nak menunjukkan yang terlalu bizi sangat lah tu kan.... tau dahhh.. HIHI

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la namanya meja org yg sedang sibuk ;)

      Delete
  6. mak aii...semput..haha..good luck awin.!!

    ReplyDelete
  7. wah...mesto org penting kt ofis ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. antara yg terpenting kat ofis ni juga, hhehehee

      Delete
  8. salam cik awin comel...
    gud luck....


    *wah wah.....cekapnya cik awin comel translate dalam post tiranaaduka tu...THAnks so much much cik awin comel.....
    hari Dah semakin dekat cik awin........kedebaran terasa tak...tak mo duka lara tau....
    Yang penting jaga kesihatan cik awin tu...dan kirim salam pada si tunang cik awin tu...TA kirim salam....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit2 translate tu boleh la...anak jawa, tapi x reti nk speaking jawa ;)

      insyaallah, nnt saya sampaikan salam TA pada tunang ye...

      Delete
  9. salam cik awin comel....
    wah awalnya dah on9......
    Moga hari ini di mulakan dengan bismillah sebelum bekerja.....

    happy day.....cik awin comel....
    yok sarapan jumpot bilis tutol sambel tumis

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...x leh tido mlm td, pg dh bgn awl..asyik teringat keje ofis je...tu yg smpi awl ke ofis...

      waduh2...enak banget sarapan jumpot bilis tutol sambel tumis yo ;)

      Delete
  10. keje tetap keja..kena siapkan juga:-)

    ReplyDelete