♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 2 January 2013

~ Perancangan ~


Malam pertama tido hotel, malam kedua tido kat RPP ( rumah peranginan persekutuan), malam ketiga?? tido tepi ladang teh ke tepi ladang strawberri?? hahahhaa.

Sengaja amik tarikh sebulan pas nikah nanti. Time tu je kami kurang sibuk ;)



~ sepi seorang perindu ~

17 comments:

  1. awin, ade 1 slot kosong Lagik.

    join taw
    http://mrsnellybouquet.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs nelly decide nk bg kat 10 org. aLL the best =)

      Delete
    2. td try..x tau la de rezeki ke tidak ;)

      Delete
    3. da tgk da... Awin lucky no. 10.
      tahniah!!! =)

      Delete
    4. rezeki saat2 akhir...even dapat 1 je pun, alhamdulillah...thanx share info tau...

      Delete
  2. wah...honeymoon kat cameron ye...

    bestnyerrr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu je tempat paling dekat yg menarik kak...

      Delete
  3. bestnye. mcm sng je awk dpt apply rumah PPP tu. sbb org biasa ckp slalu full booking.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunya susah juga nak dapat even staf government pn...ni mmg dh rezeki agaknya, kebetulan tarikh 0 tu mmg tarikh yg sy nak ;)

      Delete
  4. selamat merancang dan selamat berbulan madu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...harap2 perancangan berjalan lancar...

      Delete
  5. selamat berbulan madu...jgn lupa tepek inai kasi merah2 sebelum honeymoon...barulah terasa aura honeymoon tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. camtu erk nak naikkan aura honeymoon? tq2....ilmu tu..

      Delete
  6. wah bestnyer... happy new year ye

    ReplyDelete