♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 10 December 2012

~ Memujuk ?? ~


Tuan umah masih sibuk lagi di saat ini :( . Kejadian Sabtu lepas... pemberian Incik Tunang tanda nak pujuk saya sebab saya terasa hati dengan dia... Kalau camni, hari2 nak merajuk buleh tak ?? hehehhe


ngn Cik Tett
Pi photoshoot pre-wed... Incik Tunang la yang nak sangat, motif?? Nak tunjuk sikit yang dia dah kurus... Pic ni Incik Tunang yang snap , pic2 lain dalam proses editing kat OP ;). Nanti dah dapat pic dari OP, saya review  hasilnya k...


~ sepi seorang perindu ~
~ sepi seorang perindu ~

25 comments:

  1. kan~
    bila merajuk je baru nak sweet2... time xmerajuk idak pulak nk bg benda yg sweet2.. wahaha demand!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....time2 merajuk je baru dapat camni...klu tak, mmg x de la kan...

      Delete
  2. Beshnye cik awin.Cik tunang sha xdela nak pujuk.Pujuk diri sendirila gamaknye.Untuk cik awin.Hikhik.Bolehla majuk selalu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...beruntung ye...sebenarnya x de niat nk merajuk pn...tp time tu x leh nk elak ;)

      Delete
  3. Typo plak;

    Untuk cik awin = Untung cik awin. ;)

    ReplyDelete
  4. haloh haloh halohhh.... suweeettttnyeee... nana kalau majuk MHZ tak de nak pujuk bagai pun. baiklah kau sendiri katanya. HAHA. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 datang angin dia x ok, dia wat tak tau juga :(

      Delete
  5. wahhhh bestnya dah pergi shoot prewedding! weeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...pakcik sorang tu yg nk sgt...klu ikutkan, awin mmg malas dah...nk guna je pic2 masa bertunang ritu tp incik tunang x mau...nak gak pic latest yg menampakkan dia dah kurus :-p

      Delete
    2. salam cik awin comel.....
      alalallalalal sweeetnya....
      tedy beer tu tak secomel cik awin la....



      *baru minggu lepas beli adiah tuk cik awin dengan cinta tiranaaduka...hanya tunggu kad jemputan sampai je...
      hehehehheheheh
      Gambar dan Rupa TiranaAduka

      Delete
    3. waalaikumsalam...
      bear ngn tuan punya sama2 comel...entah bila nk kurus agknya ;)

      Delete
    4. melawat cik awin comel di pg khamis

      Delete
  6. amboi2 cik awin ni....suke majuk2 yeak...seb baik dpt en tunang yg romantik...gigih die pujuk tuh...hihihi....

    wahhh cantik pic pre wedding tuh..baru tunjuk disebalik tadbir tu...tak sabar nak tgk pic betol..cepat le cik awin share ngan kami..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabor ye kak....pic yg betoi2 masih kat OP, ngh editing ...;)

      Delete
  7. len x kalu en tunang x nk pujuk...ngadu jer kat bear tu..mesti dia jeles pya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia x nk pujuk, awin wat x tau je...nnt dia faham sendiri la yg dia ada wat salah ;)

      Delete
  8. Nana dah pakai yunk. org kurus pun boleh pakai. nana pakai kat peha. biasalahkan pompuankan duduk je keje nya kat office. jadi peha besar. ;)


    nana pakai kat peha, seminggu dah nampak kesan. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete