♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 24 December 2012

~ Menternak lemak ~

Minggu menternak lemak ke apa ni?? Sejak akhir-akhir ni nafsu makan menjadi-jadi, tak leh kawal pulak...Pastu baru nak risua berat naik balik...Apa pun tak bleh :-p

Menu pagi sabtu kat ofis : Bihun Sup Bebola Daging, masak sendiri

Lik umah, makan ramai-ramai sempena bufday mak yang ke = 61

Balik kenduri, layan Tutti Frutti , RM21++

Tutti frutti je tak kenyang, makan pizza pulak

OTW nak balik umah, singgah  BNO, makan kerang bakar, laici kang & ABC

Nasi Goreng Udang pulak..

Sampai je rumah, rasa perut ni sendat dan padat.... Nampaknya kena mula berpuasa balik la jawabnya, 
baru leh kawal nafsu makan ni...




~ sepi seorang perindu ~

20 comments:

  1. same mcm linda..kalo dtg nafsu mkn dr pagi smpai mlm nk makan je. tp lepas tu kene pk diet balik. Takpe win, sempat lagi nk berdiet :)

    ReplyDelete
  2. u go girl... sempat lagi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehe...chaiyok! kna kuat semangat!

      Delete
  3. Makan jea apa nak makan.. Dietnya,,hanya perlu senaman 3 kali seminggu dan puasa sunat..Senang jea.

    ReplyDelete
  4. hahaha.comeL giLE..pecaye sebab baju same! hahaha

    same sangat ngn Sya.. cmne nih??hahaha
    Layan jekk La kan..makin kuat rs nk diet, makin kuat rase nk mkn.. dan-dan rase "teringin" nk makan tu la, nih la..sabaw je La..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe...caya erk sbb sume pic masih pakai baju yg sama...kdg2 x leh kwl nafsu makan ;)

      Delete
  5. ekekek sesekali dik melayan nafsu ..
    akak kalau cuti2 memang x diet lah .. ekek ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg ni kna kawal balik nafsu makan kak...sy risau baju xmuat pulak ;)

      Delete
  6. bestnye makan macam2.. hee tapi nanti dh nak dekat majlissti awen risau je, tpi dija makan je smue xdiet gak..hee sblm tumang je brsngguh nak diet, pastu tak pun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan bnyk2 mmg best, skrg ni dah risau ;)

      Delete
  7. Replies
    1. sekali sekala boleh, selalu, tak boleh ;)

      Delete
  8. hahaha
    masa nak2 kawen dulu pun, selera mkn b'tambah2...
    kejap2 nak mkn, kejap2 lapar... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...awin rasa camtu skrg ni...asyik nk makan...makan..makan...

      Delete
  9. uuuiiiii...sedapnyer makanan2 tu....menyelerakan btol....mmg klau mood nk mkn..xboleh nk berhenti kan..hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...bila mood makan dah sampai, lupa lak yg kena diet...

      Delete
  10. yunk...banyak nyer hang mamam...eiy pegi BNO x ajak kiter..jeles lah..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt bulan 3, u g la BNO tu...leh open table ;)

      Delete