♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 19 February 2013

1st GA by Nana - Spontaneous Picture

Masuk ofis je pepagi, terus on pc... Bukak blog, uit, Nana wat GA la ;), ok saya nak join... Mana tau de rezeki bakal pengantin ni ...Baca syarat2 nya, nasib baik senang je. Keje menimbun, tapi hold dulu erk... Jap lagi baru buat keje :-p


Setelah menyelongkar pc, pic ni rasanya paling spontan..... Haruslah pic bersama Incik Tunang merangkap bakal suami 11 hari lagi. Serius saya memang tak tau OP snap pic kami ni time pre wed ritu. Time ni OP ngh setting2 tempat apa sume, then Incik Tunang ada la buat lawak sengal alam dia tu, saya geram dengan lawak dia tu, tu yang terus tunjuk buku lima kat dia. Dapat je pic dari OP, terkejut tengok aksi spontan kami ni, haish !

Bukanlah berharap sangat nak menang GA ni, sekadar mencuba nasib je ;)

~ sepi seorang perindu ~

19 comments: