♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 6 February 2013

~ WW ~


Amik pic kat google : Berangan nak camni atas meja makan beradab ;)


~ sepi seorang perindu ~

9 comments:

  1. puan awinnnnn...kita nak majok ngan awak..sebab kad awak sampai lambat tau...xde rezki chinta nak jumpa awin kot..he2..rindu awakla

    ReplyDelete
  2. wah!

    Berangan tak salah yang... mana tau btol2 dapat mcm tu kan hehehe untonglah badan :)

    ReplyDelete
  3. Nanti orang amik gambar meja je....
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  4. wakakakkakakakka.....malu ngan gelak sorang2..mati2 chinta ngan en suami dah kata dah lepas....malu nyerrrrr....insyaallah kami pergi ....tutup muka cepat2..

    ReplyDelete
  5. wawawa.....cantikkan...tu meja ziema kan...mmg menarik..selain fresh flower..ni juga cantik...

    ReplyDelete
  6. xyah La awin.. nnti sume terliur biLe lalu meja pengantin. ksian kt ibu mengandung.
    hehehehehe

    ReplyDelete
  7. fuhhhh....kalo ko buat gitu, org yg lalu2 depan meja makan beradap sedap2 kokak buah2 tuu hahaahahah...akak pun geram tgk hah...

    ReplyDelete
  8. kretip segar. sedap.
    leleh liur. haha.
    nnt ada yg rembat buah2 tu.
    weee~!!

    ReplyDelete
  9. peeeeeeeeeeeeeeewittttttt....wit wit
    Ta singgah ni..tak mo sedey.

    ReplyDelete