♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 7 February 2013

~ Muram ~

Muram, suram...mood nak update pun dah ke laut... Makin dekat harinya, semakin diam, kelu, sepi...Diam 1000 bahasa, mungkin diam lebih baik buat masa sekarang. Bukan tak mau bertolak ansur, tapi dua2 belah pihak mainkan peranan penting kan. Tak guna tolak ansur dari sebelah pihak je, masalah tetap tak kan selesai... 23 hari lagi :(

Ya Allah Ya Tuhanku, tabahkanlah hati ini....
~ sepi seorang perindu ~

23 comments:

  1. awin..naper nie..aper pun masalah yang dtg..keep calm n bawak berbincang ye..bnyak2 bersabar..n ikhlaskan hati..harap2 sme pun setel dgn care paling baik..ok dear..tc..

    ReplyDelete
    Replies
    1. de masalah ckit...tensen kot...hehehhe

      Delete
  2. awin..! xmo sedih2. meh kite pelok! huhu

    biase La..time2 dkt nk wed nih sensitip. kite xtaw ap yg die pk, die pon xtaw ap yg kite pk. kdg2 kite xtaw yg kite da uLang mende yg same 2juta kaLi, biLe kaLi yg-2juta, kiter discuss die wat xtaw, kite hangen/sentap.

    so time nih nk bLaja tolerate

    Sya kLW hangen@rs cm fed up, Sya pk 1 jek. Dlm seminggu@sebulan, bpe ari/kali die wat perangai+menyakitkan hati. and bpe hari Lak die OK..

    saba ek yang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx sya bagi moral support...masalah bermula pas otw balik dr umah cik mah... hampir seminggu dah ;)

      Delete
  3. awin sbar ye...mmg bnyk dugaan ni bila lagi dekat...sbar tau..istigfar bnyak2 ye...moga dipermudah urusan awin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik mah...

      cepat2, review majlis...x sbr nk baca...

      Delete
  4. bykkan bersabar ye...dugaan..kite pun kene gak dulu..so kite paham...hehe

    ReplyDelete
  5. relax ye dear. jangan pikirkan sangat. dah nak dekat harinya ni. semoga dipermudahkan segala urusan. :)

    ReplyDelete
  6. Eh dah dekat nak majlis tak baik muram2..ceria2kan hari anda..ini bukan bergurau tau..serius! jangan muram2..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum cik awin cumel.
    Ish..tak mo muram.lah.

    ReplyDelete
  8. dear, bile hari makin dekat mesti ade je dugaan.. lagi bila kita stress nak uruskan banyak bende.. bawak berbincang la dear kalau ade ape2 masalah, diam diri tak kan selesaikan ape2.. dija doakan semuenye akan okey ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx dija...makin dekat harinya, tolak ansur tu makin penting kan...

      Delete
  9. sis bwk bersabar ye sis.. jgn sedih2. doakn semoga Allah lancarkan segala urusan Insyaallah okay nanti sis :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaiku nak Awin...jangan bermuram durja selalu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...terima kasih bunda...

      Delete