♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Tuesday, 26 February 2013

~ Cuti Kawin ~

Tuan empunya diri bakal bercuti mulai 27 Feb - 6 Mac 2013. Bukan setakat cuti kerja, tapi bercuti juga dari berblog walking . Tapi takpe, panjang umur, kita jumpa lagi 7 Mac 2013 dengan title baru sebagai Puan Awin. Alamak...cam tak sedap je bunyi nya kan...kan...kan... ;)

Muka senyum...tapi dalam hati?? Tuhan je la yang tau ;)


~ sepi seorang perindu ~

13 comments:

  1. cik awin selamat bercuti dan selamat bertukar status, selamat pengantin baru in advance, semoge semuenye berjalan lancar ya :)

    ReplyDelete
  2. Selamat b'cuti...
    inshaaAllah, smpi laa ke sana nnti (^_^)

    ReplyDelete
  3. alaaaaaa..nape pulak xsedap panggilan puan awin tuh..sedap kan sebenarnye..malu leww tewwww..;)

    ReplyDelete
  4. Awin...
    selamat bercuti & selamat pengantin baru :)
    syioklah tu dah nak kawen!!! Insyaallah takda aral jumpa nanti ye... :)

    ReplyDelete
  5. selamat dan selamat semuenyer yer dik....hehehehe...okey kang ahkak watkan coklet special utk pengantin.....tungguuuuuu

    ReplyDelete
  6. Selamat pengantin baru.. maaf, akak tak dpt dtg. Sibuk ngan rehearsel utk perasmian HKK 4 Mac tu. Tkpe.. akak doakan dari kejauhan ni semoga semuanya akan berjalan lancar. Insyaallah :)

    ReplyDelete
  7. alolo. all the best awin. InsyaaLLah ad rezki Sya datang ek~

    ReplyDelete
  8. selamat kawen dear... sori, cik pia xdapat hadirkan diri, sebab sepupu pun kawen on the same date... neway, belah husband kt mana? Cik Pia terjah nnt..hehehe

    ReplyDelete
  9. Cik Awin..
    selamat pengantin baru ye...
    n selamat bercuti..
    smuge semenyer berjalan lancar..amin

    ReplyDelete
  10. Yeah...dah start cuti.Semoga semuanye berjalan lancar awin.InsyaAllah xde aral kte jumpa time awin da tuka status.Tahniah awin comel. :)

    ReplyDelete
  11. selamat menjadi puan yg solehah sis :).. mesti berdebar2 je kan hehe

    ReplyDelete
  12. Selamat pengantin baru buat puan to be hehheeh

    Semoa semua berjalan lancar...

    ReplyDelete
  13. ala2...tomeynyer bakal pengantin baru...selamat bercuti ye....

    ReplyDelete