♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 21 February 2013

~ Maaf ~

Maaf sume, pc saya corrupt... apa pun tak boleh, macam tau2 je saya nak cuti panjang pasni...sengaja dia buat hal kan..nyampah tau....

Ni pun menumpang belas ehsan pc orang lain, sadis kan...Saya berhutang BW ngn kamu semua. Andai de peluang online, saya ber BW... Klu tak, memang tunggu pas kawin nanti la jawabnya :(...

 Pada B2B yang dapat kad saya, jemput datang ye, kalau sesat, call je salah 1 no yang tertera pada kad tu... Pada B2B yang x dapat hadir, doakan kebahagiaan saya berkekalan sampai ke syurga, insha allah ....Doakan saya sihat menjelang hari bahagia yang tak berapa lama lagi ni...

Banyak mende nak update sebenarnya...

~ sepi seorang perindu ~

11 comments:

  1. Pc pun nak bercuti gak awin.. :)


    Selamat pengantin baru in advance yea. Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan sempurna. Aminnn...

    ReplyDelete
  2. ala..ciannyer kat kamu....xpe2..sbar ye...insyaAllah ade kelapangan t cik mah smpai ye...

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baruu awinnn..congrats in advance..heee

    ReplyDelete
  4. insyaALLAH kalau xde aral melintang smp la kat sana...;)

    ReplyDelete
  5. all the best Awin. Sya tgh neves tunggu jadual klas kuar. risaw time tu ad kLas. huhu

    ReplyDelete
  6. congrats sis in advance :) klu wedding tyme fyqa dh start kelas mmg pyh nk g huhu :(

    ReplyDelete
  7. Dah tak lama kan. moga sme berjalan lancar hendaknya insya-ALLAH

    ReplyDelete
  8. smga majlis berjalan lancar dear. maaf x dpt nk singgah ziarah jenguk awin on your wedding day. sara ada kelas. sobs. klu tak leh main terjah je.. huhu.. selamat semuanya ya dear.. XOXO~!!!

    ReplyDelete
  9. tak pe cik awin..tak yah laa bw kalo busy...settle kan keje sebelum cuti panjang key...


    tapi janji cepat2 udpate cite kawin...boh gambar byk2 tauuuu

    ReplyDelete
  10. Awin...da nak cuti ke?Da dekat sgt3 dah.InsyaAllah xde aral sha sampai umah awin nnt.Nebesnye da dekat.Wee...Selamat menyelesaikan segala persiapan dear. :)

    ReplyDelete