♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 20 February 2013

WW ~ Rezeki

Rezeki bakal pengantin ;)

~ sepi seorang perindu ~

13 comments:

  1. alhamdulillah kan....ade je rezeki bakal pengantin...

    ReplyDelete
  2. wah!!! rezeki si darah manis tu!!! :)

    ReplyDelete
  3. wah boleh la kongsi sikit ngan dija..hehe

    ReplyDelete
  4. Rezeki.. tahniah.. :)

    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, rezeki buat bakal pengantin baru...

    ReplyDelete
  6. tahniah... semoga berterusan :)


    jom tengok entry saya di Pratonton Pada Suatu Cinta dahulu

    ReplyDelete
  7. rezeki tuh sis! fyqa dpt voucher bku jeh huhu

    ReplyDelete
  8. wahh...beshnye dapat.sha x dapat.sobs2.x apply.hehe.nak cket boleh? ;)

    ReplyDelete