♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Monday, 18 February 2013

~ meja bakal pengantin ~


Gini la meja si bakal pengantin, kena settle keje sebelum cuti panjang :(


~ sepi seorang perindu ~

11 comments:

  1. omak aihhhh...dah tak ghupa meja dah sayang oiii...
    sila buat keja dengan laju2 okey hehehehe dah lama nak naek pelamin tu... :)

    ReplyDelete
  2. uihhhh.... jangan lepas ni dah tak perasan mana kertas kerja, mana awin. MUAHAHAHAHA...

    ReplyDelete
  3. Mak.....aih.....
    Berlonggok2 keje atas meja tu..

    ReplyDelete
  4. huyooo....dasyat punya bz tu..jgn stress2 ye bakal pengantin...

    ReplyDelete
  5. bakal pengantin tak boleh stress tau.. semoge semuenye berjalan lancar ya awin :)

    ReplyDelete
  6. fuhhh...mesti busy ko kan dik...nak cuti panjang ni keje kene kasi settle dulu...baru leh cuti dgn hati yg aman kan....

    ape2pun semoga semua urusan ko dipermudahkan yeak....

    ReplyDelete
  7. wah! ingt meja belajar fyqa je yg serabut haha

    ReplyDelete
  8. Wahh...semput sha tgk.Huhuhu.Kalau x settle awal naik dari cuti kena mengadap jgk ye awin.Sabo je la.Buat slow2.Jage kesihatan taw. :)

    ReplyDelete