♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 18 July 2012

" Bride-to-be "


 


Bila tengok tempoh kat atas ni rasa cam lambat lagi...Tapi, pejam celik, pejam celik, sampai masanya... Masih lum buat persiapan lagi.. Idea melimpah ruah dlm kepala, tapi masa pulak yang belum ada nak mulakan persiapan yang patut...



~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

12 comments:

  1. kejap je tu 7 bulan...better wat sikit-sikit dr awal, baru la tak kelam kabut nnti...betul tak hehehe (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl, kna start dari skrg...tp x tau nk start dari mana ;)

      Delete
  2. 7bln pejam celik dah smpi...
    sure bz n excited
    mcm2 nak prepared khen
    feb 2013 ekk nikah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. awal mac 2013 kak ;)tu la...pas raya nanti mesti dh start bz prepare macam2...

      Delete
  3. semoga semuanya berjalan lancar hendaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih zana...ngh survey2 baju nikah nak wat camne...almaklum la badan ni x berapa nk kurus kan ;)

      Delete
  4. xpe boleh dh start survey2 mne yg patut tu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh survey apa2 yang patut...;)... design baju nikah je lg x tau nk wat camne

      Delete
  5. 7 bulan tu kejap je cik awin..pejam celik..pejam celik dah sampai..semoga semua urusan dipermudahkan olehNya..hhehehe x lama g dah dapat title puan awin..ehh..janggal lak ase...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...janggal pulak dgr org panggil " puan awin "..hehehhe.

      leh la share pengalaman wat persiapan majlis kan...;)

      Delete
  6. dahh tak lama dh tu....jeng jeng jengggggg...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah mama...doa2 sumenya berjalan lancar...

      Delete