♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Wednesday, 18 July 2012

" Yes !! "

Minggu lepas tak dapat derma sebab saya masih demam... Kebetulan rini ada program derma darah, saya join la. Time check tekanan darah tadi, BP tinggi. Pastu doktor suh rehat 10 minit, kemudian check lagi. Kali kedua ni tekanan turun sikit, doktor tanya sebab pe BP tinggi? 
Saya jawab, stress, tekanan kerja bertambah ( hakikatnya ). Then, check HB pulak... Pastu baru leh derma darah ;).Derma darah ni tak sakit pun. Macam kena gigit semut je rasanya ;) 

peace !!



Tunggu beg darah penuh ;)







~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

14 comments:

  1. teringin nak derma darah tp xleh sbb berat xcukup..sedihhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala2 ciannya...cik awin ni dh terlebih berat...sbb tu rajin derma ;)

      Delete
  2. Replies
    1. pas bln pose, leh la derma kat mana2 lokasi bergerak PDN...;)

      Delete
  3. bagusslah awin..
    mama penakut jarum..
    huhu tak pernah lg menderma darah,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st dulu takut juga mama...skrg ni dh ok...biasa dh...

      Delete
  4. dah lama gak x derma..time ade org dtg period la pulak..adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke? tp klu period dh ujg2 nk abis, boleh kot ;)

      Delete
  5. kalau jarum tu tak sakit, sy lah org pertame nk beratur kt depan.. even da besar now, sy still mampu menangis klu nmpak jarum enjet tu.. maafkan sy tabung darah =( terkilan~

    ReplyDelete
  6. Bagus la Awin ni, derma darah lagi, hebat. Pas ni g makan mana pulak tu agaknya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...rutin 3 bulan sekali ;) x mampu nk derma wang ringgit bnyk2, derma drh pn ok kan...

      pasni klu g mkn, utk buka pose je la nmpknya..

      Delete
  7. betul kata x sakit pun..mcm kena geget semut kan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...mmg x sakit...mcm kna gigit semut je...sakit sekejap je ;)

      Delete