♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Happy Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
isteri kepada Jumadin, ibu kepada sorang cahayamata dan sorang wildan syurga ;)

:: Follower Saya ::

Friday, 27 July 2012

" Mohon Bantuan "


Pagi ni baru perasan, kalau saya nak follow blog lain, mesti akan keluar seperti dalam pic kat bawah ni 


Camne nak buat ye? Sebelum ni kalau saya follow blog lain, photo kat ats tu akan kuar pic saya dan name tu akan kuar nick name saya. Tapi sejak pagi tadi, lain jadinya pulak...Mohon bantuan sesape yang ada pengetahuan lebih, leh kongsikan ilmu untuk atasi masalah ni ...


~ sepi seorang perindu ~

~ sepi seorang perindu ~

14 comments:

  1. err..saya pun kene!rase nyer sb blospot prob la!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila akak kena? leh ok balik x?

      Delete
    2. ala nok, blogspot tgh pening la tu...hehe...

      Delete
    3. sy pn turut pening juga ni kak ;)

      Delete
  2. Takde apa tu kot... rasanya nati oke balik. blogger la kot ada poblem tu.. nati tgk balik kat follower blog org tu, ada ke takde kita. if takde, cuba la follow semula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak, sharing is caring...riso pulak bukak2 pagi td, nk follow, jadi gini ;)

      Delete
  3. Nape jadik mcm tuh..hurmmmm...sekejap je kut..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...hrp2 mslh ni tak kekal lama ;)

      Delete
  4. ingat kan sy je..rupanya ramai jugak yg kna..hmm..btul la kot blog ni prob..hmm..tpi tak semua yg kna ..tu yg risau kan..mohon cepat2 elok..grrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, hrp2 mslh ni sekejap je...ingtkan td sy sorang je yang kena ;)

      Delete
  5. Assalamualaikum....singgah awl pg cari cik awin comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...cik awin kembali...

      Delete
  6. takpe nanti ok balik tak pun kena log in balik

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum wbth...

    Menantikan kedatangan cik awin comel.....

    ReplyDelete