♥ 2 Hati Jadi 1 ♥

Daisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Second Birthday tickers

:: Tentang Seseorang ::

My photo
Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
lahir pada 7 mei. saya ni garang,kalau marah, sume takut tp cepat cool, degil tu ada la sikit...kalau boleh, nak anak seramai mungkin, baru meriah family ;)

:: Follower Saya ::

Thursday, 26 July 2012

" Cuai ! "


Cuai! Alahai...Masa nak bertunang hari tu dah hilang HP, ni nak kahwin, hampir2 hilang wallet. Pagi tadi otw g kerja, singgah atm, kuarkan duit, pastu singgah pam minyak. Pas kuarkan duit dari wallet, terus kuar kete, masuk ofis. Dah petang ni bukak handbag, baru perasan wallet dah tak de..Pucat muka saya dibuatnya... 
Dok ingat balik, kat mana wallet tercicir?? Terus pegi kat parking, cari kat seat sume, huh!!! Wallet tercicir bawah seat. Alhamdulillah, masih rezeki saya.Kalau Incik Tunang tau, pasti dia membebel 3 hari 3 malam kerana kecuaian saya ni...



~ sepi seorang perindu ~



~ sepi seorang perindu ~

10 comments:

  1. seb baik tak hilang, kalau tak susah gak nak baut balik lesen, ic sume

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...masih rezeki sy lagi...;)

      Delete
  2. Selalu cuai yea..emm amalkan setiap pagi sebelum keluar rumah, baca AL RAHMAN (antara nama Tuhan) 100 kali. Buat dulu nanti tgk hasilnya InsyAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak akhir2 ni je abang abil yg selalu cuai tu...terima kasih share info kat sy ;)

      Delete
  3. ya allah awinn.. nextime hati2 tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecuaian yg akan dielakkan pasni ;)

      Delete
  4. haishhh cik awin....lepas ni kene hati2 tau.....biar lambat asalkan selamat...cek dulu mane yg penting....

    ReplyDelete
    Replies
    1. beres kak...x leh cuai sgt pasni...

      Delete
  5. Assalamualaikum Cik Awin Comel.....

    Tu nasihat dari Abang Abil tu....amat berguna...cubalah amalkan.....
    Jagan kalang kabut dalam setiap urusan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. ye la tirana aduka...pasni cik awin cuba elakkan kecuaian seperti itu...

      Delete